Fritata med ostkräm

ca 4 portioner
225oC
15-20 min


Ingredienser
4 potatisar
8 ägg
1 dl vatten/mjölk
1 paprika
1 ask cocktailtomater
3-4 salladslök
200 g sugar snaps
1 dl hackad dill
olja
salt och peppar

Ostkräm:
1 paket getost (utan kanter)
1 burk gräddfil


Gör så här:

  1. Sätt på ugnen.
  2. Skala och tärna potatisen. Koka den mjuk.
  3. Rensa och skär alla grönsaker i lagom matbitar förutom tomaterna som ska vara hela.
  4. Blanda äggstanningen (ägg, vätska, salt, peppar och dill)
  5. Ta en stekpanna som tål ugn. Lägg i potatisn och låt den få lite färg. Fyll på med lök och ärtor och stek någon minut eller två. fyll på med resten av grönsakern och stek någon minut innan du häller över stanningen och skakar runt allt.
  6. Ställ in i ugn till stanningen stannat.
  7. Mixa ihop ost och gräddfil till en slät ostkräm.
  8. Servera.