Föreningskunskap

 

Föreningskunskap - viktigt och roligt

Vill du lära sig alla knep och färdigheter du behöver som styrelseledamot, funktionär eller bara aktiv medlem i en lottakår?I Sollentuna lottakår genomför vi med jämna mellanrum vår Föreningskunskapskurs.

Det är en digital kvällskurs i tre delar
. Du anmäler dig till hela kursen, men om du missar ett tillfälle går det bra att hänga med på de andra delarna ändå. Kursen är kostnadsfri. Alla lottor som har intresse är välkomna och vi räknar med deltagare från Sollentuna lottakår, 08-lottornas kårernas medlemmar och även lottor runt om i landet.
Den som anmäler sig får inloggning via epost några dag innan tillsammans med åhörarkopior, i fall man vill läsa på eller skriva ut innan. Du MÅSTE prova att koppla upp dig från kl 1815, för vi kan inte ta hänsyn till sena ankomster utan kör igång kl 18:30, har ett par korta pauser och slutar senast kl 21.

Just nu har vi inte något datum för denna kurs - men är du intresserad kan du anmäla ditt intresse här så hör vi av oss när vi har ett datum klart.
Ämnen som kommer tas upp är:
  • Viktigaste uppdraget mot framtiden - valberedningen, dess makt och möjligheter
  • Styrelsens ansvar och möjlighet att skapa fantastiska beslut och aktiviteter
  • Föreningskunskap, med mötesteknik och hur man vinner för sin åsikt
 
Ansvariga: Marie Ekberg och Ingrid George

Anmälan

I dagsläget finns inga datum för kurs, men är du intresserad så kan du anmäla ditt intresse så återkommer vi när det finns datum.
Anmäl ditt intresse här!