Stämmokrock!

Samma kväll som stämman gick av stapeln, den 31 maj, skulle Rösjöskolans förstaklassare ha ett sångspel i kyrkan. Mitt barnbarn skulle vara med i detta därför visste jag om ”krocken” och skickade en mycket orolig fråga till Ingrid, när ska stämman börja?? Såg för min inre syn hur alla barnen blev jätteglada, ett helt hav med bullar och kakor att hugga in på. Vad skulle alla deltagare på stämman säga när det inte fanns något kvar av Lottornas ”världsberömda” bakverk, allt redan var uppätet!!! Detta löste sig som tur var, barnen hann gå ut innan vi dukade fram alla bakverk. Synd om barnen, men tur för Solhjulsstämmans deltagare.
Vi hade som vanligt läst alla våra kakrecept fram och tillbaka. Vilket slutade med att vi bakade olika småkakor, bullar, sockerkakor och morotskakor inför Bostadsrättsföreningen Solhjulets stämma. Tur att Gunilla finns, som höll koll på oss alla så vi bakade olika sorter. Hade ju varit rätt snopet om alla bakat samma sort !

Stämman gick av stapeln som planerat och när alla punkter i dagordningen var diskuterade, alla beslut tagna och klubbade av ordförande Ingrid fick deltagarna äntligen komma ut och dricka kaffe med dopp, det var minst sju sorter. Själv tror jag att deltagarna kommer så mangrant till stämman för att inte missa våra goda bakverk. Kan man inte komma finns alltid möjligheten att be grannen bära hem en ”doggybag” och även ta med sig en egen för kommande kaffestunder.

ANK