Pärlor jobbar med pärlor

Tänk vad roligt vi hade! Vi var ett glatt gäng som nyfikna samlades runt vår instruktör Maja Hedéns små lådor som var fulla med pärlor i all världens färger och former. Först gällde det att hitta vilka pärlor man ville använda till sitt halsband, och sedan var det ”bara” att komponera ihop dem till en vacker skapelse.Ojojoj, vad svårt det kändes först! Det borde ju vara enkelt med det utbudet – men icke! Men så trodde jag att jag kommit på hur jag ville ha det. Jag började ivrigt trä på de vackra pärlorna varvat med små böjda ”silverrör”! Så prova framför spegeln – NÄ! Bara att börja på ny kula då.
Vissa visste bums hur de skulle få till det – medan andra, liksom jag, fick testa sig fram ett tag först. Men till slut fick jag också ordning på det – och blev riktigt nöjd med resultatet.

Vi hade verkligen jättekul – så kul att vi aldrig höll på att komma därifrån. Flera var det som kände att en fortsättning vore toppen – och Maja ställer gärna upp. Missade du denna kväll så häng med nästa gång!

Anna Grönvall