Lottornas Uppdrag 2010

Det var nästan med lite vemod jag på söndagen lämnade försvarsgården, där jag i två dagar omhuldats av tre fantastiska inspiratörer och två beundransvärda gourmander.
Det var nästan med lite vemod jag på söndagen lämnade försvarsgården, där jag i två dagar omhuldats av tre fantastiska inspiratörer och två beundransvärda gourmander.

Årets LU var fylld av skratt, gemenskap, kloka ord och dumma frågor.

Jag har tack vare Martina lärt mig allt om lottornas historia och kårens möjligheter. I Ingrids famn vaggades jag välkomnande in i Sveriges bästa Lottakår. Allt medan Ewas inspirerande militärerfarenhet skulle kunna få vem som helst att satsa på en karriär i det militära!

Helgen gav mig ett utökat socialt nätverk, nya mål i livet och fler centimeter runt midjan!

Tack för en mysig helg!

Kajsa