Kårchefen har ordet (nr 4/09)

Tack för den här tiden. På kårstämman i februari 2010 avgår jag som kårchef för Sollentuna lottakår så det här blir mitt sista kårchefsord. I nästa nummer av I Sikte möter ni den nya kårchefen. Jag meddelade min avgång redan för ett år sedan så valberedningen, bestående av mig själv, Ingrid George och Lisa Ek har haft god tid på sig att hitta en ny lämplig kandidat. Vi är nu inne i slutskedet av arbetet med den nya styrelsen och förutsatt att stämman väljer enligt valberedningens förslag så känner jag att det kommer bli en mycket bra styrelse. Jag kommer hålla mig i bakgrunden den första tiden för att ge den nya kårchefen en chans att sätta sin egen prägel på kåren men självklart finnas tillgänglig för frågor och stöd. Jag kommer inte försvinna helt, tvärtom. Jag som hade tänkt trappa ner lite på ”lotteriet” upptäckte nu att jag redan sitter i fyra arbetsgrupper. Julfesten, finlandsresan, jubileumsfirandet och Tattoo resan. Hopplöst fall med andra ord.
Som de flesta av er redan vet så hade jag inga som helst planer på att bli kårchef för 3 (?) år sedan men sett i backspegeln ångrar jag ingenting. Det har varit en upplevelse och jag har varit stolt över att få vara kårchef i denna fantastiska kår. Jag vill passa på att tacka framförallt Monika och Ingrid som har hjälpt och stöttat mig i mitt arbete, utan er hade det inte gått.

Merry Christmas And A Happy New Year

Madeleine