Kårchefen har ordet!

Stolt och glad kände jag mig när valberedningen frågade om jag var intresserad av att ställa upp som kandidat till kårchefsposten. För visst är det otroligt hedrande att man tror att lilla jag ska klara av ett så stort uppdrag. ”Lilla jag” var ordet, och det ilade till i magen för hur skulle lilla jag kunna svara mot alla de krav som kan ställas på en kårchef…

Men ändå, nog kittlar den ju skönt i kistan den där spänningen och utmaningen… Och jag är ju inte ensam! Jag har till min hjälp en väl sammansatt styrelse med erfarenhet, talanger och kompetens inom de mest varierande områden och tillsammans kan vi åstadkomma underverk! I skrivande stund ser jag fram emot styrelsekonferensen vi ska hålla i början av mars för att lära känna varandra bättre och komma överens om hur vi ska jobba ihop och mot vilka mål vi ska styra under det kommande året för att alla vi lottor ska känna oss välkomna och må bra i vår kår. Det är både roligt och en riktig energibomb att få vara en del av en sådan grupp som vår kår är.

Nu stundar en lång vår fylld av en massa aktiviteter på kåren och för många av oss hägrar resan till Finland i maj när häggen blommar. En så stor sak som en utlandsresa sätter förstås sina spår i hela programmet och en hel del kvällar om Finland och vår gemensamma historia blir det under hela våren. Men vi har ju mycket annat på gång också! Själv ser jag extra mycket fram emot studiebesök hos nunnorna i Danderyd, påskfesten, Vårruset med efterföljande pick-nick och inte minst besöket av Rikslottachefen Annette Rihagen i slutet av maj.

Jag hoppas vi träffas många torsdagskvällar på kåren och har du några tankar, frågor eller önskemål går det alltid bra att maila eller ringa mig!

Lev väl, Och njut av fåglarnas glada kvitter och dagarna som blir allt längre!

Martina