Julmarknaden 2014

59858995-UzqbSjpg

Jag är nöjd!
Belåten som en gråstrimmig katt i solsken låg jag i soffan i lördags kväll och tänkte på julmarknaden.
Tänk att vi sålde slut på tre lottringar! Tack vare en lagom glad tant i sina bästa år, tack Kirsten. Tänk att vi nästan sålde slut på alla bullar och kakor, och vi hade mycket. Tänk att vi sålde nästan lika många julsmörgåsar som våfflor, vilken tur att vi har en våffelkock och en smörgåsnisse, tack killar. Vår diskande polis uträttade som vanligt stordåd i köket med hjälp av sina assistenter Elin och Maja som för övrigt var aktiva lite överallt.

"Det är första gången jag säljer något" Ditte upptäckte nya förmågor där hon stod i kaféet stöttad av bland annat Martina. Anna, Anki, Ulla och Ingrid G höll ställningarna ute bland loppisborden vi hade inte så mycket grejer men vi fick god förtjänst ändå. Allt gick att sälja till och med stapelbara stolar och kanderade äpplen. Ulrika stod som vanligt för ordning, trivsel och allmän omsorg, hon fixade både glögg och personalmackor.

Sonja  var placerad i entrén där hon informerade alla som var intresserade (och de som inte visste att de var intresserade) om Lottorna och FRG och de båda organisationernas krishanteringsprogram.

Tack till alla som ställde upp på upplockningen, som bakade, som hjälpte oss med marknadsföring, som kom och fikade, särskilt tack till Olle och Brita.
 Och om det krisar och paniken är nära whos you gonna call? LISA, tack för allt du gjort före efter och under julmarknaden. Var det värt det då, jaa jag tror faktiskt att vi är i närheten av ett nytt rekord!

God jul önskar era julmarknads generaler Gunilla ch Anna