Julmarknad 2017

I år skulle de två vice kårcheferna ta ansvar för julmarknaden och då vi inte hade någon aning vart man skulle börja så blev första mötet med en veteran i sammanhanget, Gunilla Beijer.


Det är mycket jobb med julmarknaden så en julmarknadsgrupp bildades. Ewa M, Caxmark, Maria A, Anki B och Ulrika räckte upp handen vilket vice kårcheferna blev väldigt glada över.

Många aktiviteter hanns med under hösten av många olika Lottor, containerröjning, bakning, flygbladsuppsättning, rundringning till lottor för mer hjälp till både upplockardagen och julmarknadsdagen, lotteripriser, inhandling av all mat, pepparkakshusbyggen och all matlagning i köket. Tack Gunilla, Christoffer, Victor och Stina för all hjälp i köket och alla Lottor som bidragit med kakor, bullar och loppisprylar.

Julmarknaden är ett event som många Sollentunabor känner till, besöker varje år och spenderar många kronor på loppisfynd men framförallt på lotter.
Det var många besökare som gick iväg med ett stort leende i ansiktet och ett fint inslaget julpaket under armen, tack Kirsten!

En gemensam middag direkt efter marknaden och innan ihop plockningen var ett vinnande koncept och något som vi bör ha nästa år också.

Då hann man sitta en stund, varva ned och prata lite om dagen som varit.
Det som jag tror vi alla bidragit med i årets julmarknad är glädjen och humorn och det verkar som det också märktes av våra besökare på julmarknaden.  

Ett stort tack till Er alla som bidragit till en lyckad Julmarknad

De två vice kårcheferna