Intryck från stämman

En töande dag i slutet av februari var det dags för Sollentuna Lottakårs årsstämma. Det var faktiskt inte så många som dök upp, vilket säkert berodde på att vädret var som det var – många vågade säkert inte ge sig ut och åka tåg efter alla förseningar de senaste dagarna. Men vi var en liten tapper skara som fick både se och höra hur mycket roligt vi hunnit göra år 2009. Bla har vi fått 22 nya medlemmar under året!
 
Sedan kom vi till alla valen. Många nya val blev det – även om många var bekanta men på nya positioner. Martina Lindgren blev ny kårchef, jag (dvs Anna Grönvall) ny vice kårchef och Veronica Eriksson ny sekreterare. I och med att Martina blivit kårchef så behövde vi en ny utbildningslotta – och det har vi nu fått i Jessica Ljungsäter. Sedan har vi glädjande nog fått med hela tre nya lottor till styrelsen!

Efter de mer formella delarna tackades Madde av för sina år som kårchef – ett avtackande som gick helt i marinens tecken... som den marinlotta hon är. Ulrika läste en mycket marin dikt hon komponerat aftonen till ära.

Slutligen var det dags för middagen! Det var pajer med olika smaker, sallad och bröd. Jag fick även testa något jag inte provat förut – nämligen varm brieost med torkad frukt och ringlad honung över, och det var inte alls dumt! Sist, men absolut inte minst (!), fick vi kaffe med chokladtårta. Mums!

Det var helt enkelt en jättetrevlig kväll – eller som min bordsgranne sa; egentligen hade hon inte tid att gå, men så kom hon iväg och insåg att det var precis det hon behövde – en stund av avkoppling i trevligt sällskap!

Anna