Energipåfyllning

Styrelsen samlades med en god frukost som start, i Solhjulets lokaler denna kyligt fina höstmorgon.
Martina gjorde en kort genomgång av vad vi har genomfört efter vårt sista möte i maj: Vårens program, I Sikteförändringarna, luftigare schema till våren - för att nya styrelsen ska kunna sätta sina mötesdatum med mera. Vi samtalade även om att arbeta på - gå nya vägar, till exempel arbeta mer med ungdomar. Vi pratade om att få kontakt med M-Power, som är ett samarbete mellan Lottakåren och Fryshuset. Ingen ansvarig utsatt i skrivande stund.

Elisabeth Kamél tog sedan över med sin magnifika kunskap om människor, hon lät varje person verkligen svara på olika saker i sin takt.  Vi fick oss några tankeställare om hur olika varje person ser på en och samma händelse.

Tänk dig du får en lapp med en mening som säger: Du ser någon agerar kaxigt kontinuerligt på din arbetsplats mot en kollega, vad gör du?

Lovar att varje svar är inget fel svar, för vi är olika från individ till individ. Men efter du lyssnat på vad varje person svarat och skulle hamna i ett sådant läge, ändrar du kanske ditt sätt att agera på till ett helt annat sätt, än vad du skulle gjort innan du läste den lappen.

Hela gänget fick efter fyra timmar mersmak, MER ENERGI och vi ser att detta är ett perfekt ämne för att introducera till övriga i kåren.

Förslag att detta körs en gång på våren och en gång på hösten. Värt varje minut du deltar, vi lovar:-)!

En eloge till Elisabeth för ännu en väl genomförd session som fick oss Tänka och nog ändra oss i olika händelser!

Styrelsen gm Ingrid Ågren