Det blev 9.000 kr i vinst

Till alla som på ett eller annat sätt varit delaktiga i årets julmarknad. Tack!
Och till er som jobbade tillsammans med mig fredag och lördag:Om jag vore Jay Smith skulle jag ställa mig framför var och en av er och toksjunga: Your simply the best, better than all the rest, better than anyone, anyone I´ve ever met! Kärlek!
Jag har sagt förut att jag tycker om att arbeta tillsammans med er och årets julmarknad blev ju verkligen inget undantag. Som individer är ni smått fantastiska och i det här gänget blir ett plus ett mycket mer än tre! Inger Å (årets rookie) hanterade lugnt och säkert cafégäster och kontakten med köket. Bra flöde, sa hon om samarbetet med våra duktiga våffelkockar Kristoffer och Robert och vår diskande polis Christina. Kirsten och Marie tog sig an lotteriet och hanterade prekära situationer med vana händer. Vi har ju inget emot att en och samma kund köper lotter för 1.000 kronor för att vinna ett av våra fina pepparkakshus, vi blir bara lite förvånade. Inger G gick lyckligt omkring och tittade på våra överfyllda bord. Så här mycket av allt har vi aldrig haft, sa hon och sen fick hon ta hand om media – lokal-tv gjorde ett besök.

Loppisbordet dignade verkligen och här krävdes många tomtelottor. Anna S, Eva W, Eva H, Anki, Kristina Ax, Martina, Anna G och Muschis mamma Rosel – som också var med för första gången – skötte kommersen. Ulrika kom på den strålande idén att bjuda våra gäster på varm glögg och hon såg också till att de som fikade fick påtår. Det ska vi fortsätta med - kostar så lite, betyder så mycket!  

Hembakt bröd var lika populärt som alltid, saffransbullar toppar listan tätt följt av mjuk pepparkaka och kanelbullar. Åh Lisa dina saffransmazariner var fantastiska (jag måste få receptet). Lisa har för övrigt åkt stan runt och sålt våra gamla LP-skivor. En skiva var intressant. Allt eller inget, sa Lisa och fick 50 kronor för högen.

Har jag glömt någon javisst våra karamellflickor, systrarna Hallstensson, tack för en trevlig lördag med godistillverkning och tack Monika för hjälp med skyltar, du är ovärderlig. Godisbordet var nytt för i år, knäck och kola var populärt det får vi koka mer av nästa år. Tack till alla som skänkte prylar och som bakade och som kom och handlade. Och tack Anna S som skjutsade och hämtade, ordnade extra plogning och hade polkarandiga kalasbyxor och luva.

Från en trött men lycklig Gunilla.

Vad det blev? Ca 9.000 i vinst, inte mycket men alltid något.