Biokväll

Jag har varit på bio!! Monika H bjöd på en riktigt mysig biokväll på Lottagården. Hallen var gjord till myshörna med en stor ”hemmabio”duk. Vi serverades varmkorv, kaffe med dopp, läsk och popcorn. När Monika skickade ut inbjudan till biokvällen fick vi välja mellan tre filmer – Singing in the rain, Härifrån till evigheten och Casablanca. Alla tre riktiga godingar från förr.
Mitt önskan var att få se Singing in the rain, och till min lycka blev det mitt förslag som vann. OK! det hade inte varit så tokigt att se Casablanca med sin berömda replik ”play it Sam” eller Härifrån till evigheten, med den hetaste filmkyssen som gjorts ! då i alla fall. Filmen Singing in the rain fick mig att drömma mig tillbaka till barndomen. Såg filmen med min kusin i Malmö när jag var 8-10 år (herregud var har tiden tagit vägen) och vi sjöng och dansade på vägen hem. Det regnade inte men vi hoppade ändå i påhittade vattenpölar och drömde om att Gene Kelly skulle komma dansande i nästa gathörm med sitt paraply.

Tack Monika H, Muschi och Christina för en trevlig kväll ! med en förhoppning om att vi får gå på bio igen.

Anki Bäckgren